Ett äppel om dan håller doktorn från stan..

På måndag ska jag ringa och boka kliniktid. Jag får en ledsam känsla som säger att något är fel på Flow och jag vill vara better safe than sorry. Visst hon är ett sto, men hästar är i regel inte obstinata eller dumma utan att något är galet. Ont i kroppen, skit i sadeln eller vad som helst. Men det är ens plikt som hästägare att försöka tyda dessa små signaler och ett steg på vägen är ju att checka vår fysiska hälsa. Ska passa på att ta en extra koll i munnen på henne också när man endå är inne. Man hoppas ju att allt är grönt och att vi bara är inne i en period där jag börjar kräva mer än vanligt och att det helt enkelt blir jobbigt. Vi får se vart vi hamnar helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Frieda

Jag hade resonerat likadant! Just för att veta hur man ska hantera det. Jag skulle må skit om det visade sig efter flera månader att hästen haft ont och så har man blivit arg... Så ja, jag hade också gjort så! Hoppas det inte är nåt!

2012-02-11 @ 21:36:38
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Johanna

Man ska ALLTID lita på & följa sin känsla!

Hoppas besöket går bra.

2012-02-11 @ 22:39:43
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Linn

Gullig bild!

2012-02-12 @ 08:57:00
URL: http://jonssonl.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Mitt sto kan också bete sig väldigt dumt ibland, och jag kollade upp henne men och det som var fel var att hon hade en låsning typ i ena höften. Fick det åtgärdad (och har kollat upp det efteråt) men hon kan fortfarande bete sig jätteilla iblad, men har kommit fram till att hon är väääldigt stoig. Passar det inte henne då visar hon det väldigt tydligt. Men det är skönt att ha kollat upp det så man vet att det inte är något fel i alla fall =)

2012-02-12 @ 10:52:17
URL: http://mylearning.blogg.se/
Postat av: Irene

Låter som en bra idé! :) fast hållar tummarna för att det inte finns något att hitta!



sv: Ja den biten känns tråkig och gör att man blir lite extra orolig såhär i början. Men han är trygg med att vara själv numera och det är ju inte jämt utan bara på nätterna.

Hittills verkar han nöjd med det! :)

2012-02-12 @ 13:26:40
URL: http://tabbe.blogg.se/
Postat av: terese

Jag tycker att det du resonerar väldigt klokt och bättre ta det säkra före det osäkra. Jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt och att det är lätt att åtgärda.



Är det mest i galoppen hon slår?

Postat av: Malin

Tycker även jag att du gör rätt. Magkänslan ska man ta på största allvar! Hoppas att det bara är humöret som spökar hos fina blomman <3

2012-02-13 @ 09:30:02
URL: http://www.nogg.se/simplythebest

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0