Glad midsommar!

Varför är det alltid så pissigt väder på dagar man ska vara ute? Vet inte hur många midsommar på rad nu det regnat. 
Tant var sjöblöt och missnöjd. Allt var blött och smutsigt. Red en halvtimme i ridhuset. Stämde av jämnhet, takt och ställning, böjning. Helt okomplicerat och kravlöst. Flower är så fet nu så sadeln har blivit för smal, samtidigt som magen gör att sadelgjorden åker fram och drar med sig allt. Vi hoppas betet sinar så det blir en naturlig diet.. 
 
 Tyvärr vill blogg.se inte ladda upp några bilder idag heller så det blir inget av med det.. 

Ohalt.

Lika snabbt som det kom, försvann det. Helt ren i skritt och trav idag. Promenerade henne på asfalt 30min och sprang lite med henne för att försäkra mig om att hon var ren. Och det var hon! Man blir lätt så hispig när det händer något. Men det gäller att försöka ha is i magen. 
 
Imorgon tänkte jag skritta en kortis och på måndag kan vi förhoppningsvis sätta igång på riktigt igen. 
 

Läget oförändrat..

Fortfarande halt. Imorgon kommer veterinären. Vi hoppas det bara är något litet litet som snabbt blir bra.
(Flower igårkväll när jag åkte ut för att titta till henne)
Idag har jag varit ett monster på jobbet. Skallebank och stressnivån i topp. Det är inte lätt att vara glad när det finaste man har är trasigt..

En ledsen tant..

Flower är helt. Igår när vi skulle gå in i ridhuset hände något och när jag vände mig om för att stänga dörren stod hon och höll upp vänster fram :( Förhoppningsvis har hon bara slagit på sig men linkade motvilligt omkring och tyckte synd om sig själv. Lindade över natten och i morse var hon faktiskt lite bättre. Lindade om och får se ikväll hur status ser ut. Kan ju vara så att man måste ta ett ultraljud för att utesluta blödningar. Typiskt så här inför semestern och ett dåligt omen är att det på onsdag är exakt ett år sedan vi fick ta bort Hjärt :(
Jag vill bara sätta mig ner och lipa. Orkar inte med fler förluster just nu.
Hon fick gå kvar ute hos sina vänner då hon inte kan stå inne själv och är så harmonisk i sin snälla flock.
Några bilder från imorse:

En morgon på betet..


RSS 2.0