Pissiga mörka kvällar...

Jag är inget fan utav regn. Och speciellt inte regn när det blåder och är mörkt. Jag tror inte min häst är det heller för hon vill verkligen inte följa med mig ut på tur när det regnar. Hon har stått 2 dagar i rad nu pga utav vädret så idag blev det lite jogg på banan. Där var det full ös med en stallkompis som hoppade och en annan som hade lite problem med sin häst. Stallägarens man sägade träd och grannen körde runt med traktor på sin gård. Flower visade sig från sin bästa sida (hmm) och började stirra runt och spärra upp gloögonen till max. Hon bjöd på vartenda hinder vi red förbi men hon börjar kunna lägga band på sitt sinne och skötte sig fint. Det är bara att låta henne glo och göra det bästa utav situationen :-)
 
 

...

Åkte till ridhuset idag. Planen var egentligen att hoppa men jag tyckte underlaget var galet djupt för dagen så det fick bli en liten lätt jogg bara. Känns som att hon fick mjölksyra och blev segare och segare så det var nog ett bra beslut.  Var ju trots allt ute och galopperade rätt mycket igår så hon ar säkert lite lam sen det också :-)
 

Vart är min vinter?

Slutet på November och tillräckligt med plusgrader för att regnet ska hålla i sig. Jag vill ha vinter nu. Gärna snö i mängder och fina soldagar. Vi hoppas den är på väg..
Har hunnit klippa Flower som alltid får problem med att hon svettas när man rider och sen aldrig torkar. Hon blir alltid mycket piggare och gladare utav att bli av med lite päls. Och glada hästar gillar vi. Dessutom bli det ju ett problem med att vi inte har täckesbyten och det är på tok för varmt för henne att stå med björnpäls och ens ett ofodrat täcke inne, medan hon lätt blir kall om det regnar och inte bör vara utav ute.
 
 
Glad i kubik var tant idag också när hon fick susa över några små hinder på ridbanan. Hon ääääälskar det verkligen och passar på att bralla rundor samtidigt som hon piper. Ska se om jag kan ladda upp filmen lite senare.

 
 

Höstens guldkorn..

Nu har vi årets mest ruttna årstid här. Regn, rusk mörker och en jäkla massa lera och vatten. Då 90% utav våra ridvägar går längs beträdor utmed ån så är det lite lagom blött just nu men man får göra vad man kan. Tog tillvara på ljuset, solen och red ut ca 80min runt energiskogen. Flower var pigg och glad och vi kunde hitta torra bitar att trava och galoppera på. Energiboost deluxe att få njuta i solen.
 
 
 

RSS 2.0