Efterlysning; Fautras eller liknande..

Tack för alla fina kommentarer om skogsbilderna. Vi har det helt fantastiskt här nere i Skåne nu, och det är ganska svårt att sätta i perspektiv att det är snö i Norrland.
Har en liten efterlysning. Jag söker (i Skåne) Någon som hyr ut/vet något företag som hyr ut eller skulle tänka sig att låna ut ett Fautras-släp eller annat släp med Step up. Dvs utan ramp.
Är så jäkla sugen på ett släp nu så jag slipper banga alla roligheter för att jag tycker det är för drygt att hyra/låna.

Kommentarer
Postat av: terese

Varför just med step up? Annars finns det ju väldigt gott om företag som hyr ut transporter.

Postat av: Johanna

Är step up bättre ?

2012-05-07 @ 09:19:06
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Linda

SV: Hästarna föredrar ofta step up då det är betydligt enklare att knata in och dom slipper den gungande rampen. Det blir även betydligt lättare att lasta själv då man slipper stå och fälla lämmen. Det är ju bara att stänga 2 dörrar så är man iväg. Fautras har dessutom att smart system där du kan stänga och öppna bakbommarna framifrån i transporten vilket är en bra säkerhetsgrej. Så jag köper konceptet rakt av :-)

2012-05-07 @ 16:53:16
URL: http://xmyheart.blogg.se/
Postat av: terese

Ramp eller inte tror jag är struntsamma. Är hästen välhanterad från marken så ska den kunna gå in oavsett ramp eller ej. Däremot måste jag hålla med om att det är en riktigt smart lösning att kunna öppna dörrarna bommarna inifrån.

Postat av: Linda

Terese, det är skitsmart med bommarna. Kolla denna! http://www.youtube.com/watch?v=7TxSpo_WEZA



2012-05-07 @ 21:49:59
URL: http://xmyheart.blogg.se/
Postat av: Irene

En sån med fronturlastning hade ju varit rena drömmen! Då skulle jag LÄTT se till att lära mig köra själv med släp! :D För jag tror kusen hade älskat det!

2012-05-08 @ 12:14:11
URL: http://tabbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0