Roffe i flyinge...

I lördags var jag och Carro en säng till Flyinge för att lyssna på Rolf-Göran, se fina hästar och få en boost utav motivation.
 
Clinicen var överlag riktigt bra och det härliga var att fokuset låg på grunderna. Rida fram, aktivera bakdelen för att få hästen till bärighet och kunna lätta av i handen. En orgie i tempoväxlingar, byten, små små förändringar och regleringar. Allt såg så enkelt ut och hästarna var så jäkla fint ridna.
Roffe red själv 2 hästar under dagen och coachade sen Henrik Ankarcrona, Stehanie Holmén och Maria Gretzer.
Jag är ju själv en stor sucker för Henrisks sjukt mjuka och fina ridning och det blev ju mest att man bara satt och myste i sinnet när han galopperade runt och red på små moln.
 
Tyvärr var det förbannat växelvarmt och Flyinge hade ju kunnat gasa på lite värme, man kände sig febrig utav att infravärmen åkre på och av i takt med att draget från dörrarna ökade och minskade, delat ut ett sittunderlag och haft fler folk i kassan till kaffet. Tur att vi hade varit smarta och tagit med pläd och pannkakor för kön till maten ska vi inte ens snacka om..

Efter clinicen skulle Carro till stallet och skritta sin häst och jag hakade på för att rida. Med inspirationen sprutandes ur öronen fick vi till ett fint pass. Flower travade på som en smörklick och var så mjuk och fin.
 
 
(Curiosa: Hästen - Darrant, en 6-åring (e Warrant-Lupicor H). Vi sitter längst ner till höger på bilden Haha)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inspiration i massor behövs i vintermörkret!

2014-01-06 @ 12:02:13
URL: http://walkyria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0