Lugnet före stormen

Vaknade upp 05.30 imorse och kände mig som en klubbad säl. Men erfarenheten säger att det är guld värt att ha mockat och fixat allt innan jobbet så det var bara att masa sig upp och ge sig ut.
Blåser nästan storm ute idag så vi får se hur det blir med ridningen. Planen är att åka till ridhuset imorgon så hon skulle kunna få en vilodag idag. Måste i vilket fall åka ut också efter jobbet och tvätta kissfläcksmonstret..
 
Red ut och tänkte galoppintervalla lite igår men Flower var lite övertaggade och blev nästan dum när hon inte fick förekomma. Redde ut det efter en stunds studsande och jazzande och överlag var det en fantastisk vårkväll med värme i luften.
 
 
Landäng ringde igår och sa att dom fått in stövlarna och är sugen på så det blir en tur dit imorgon och hoppas hoppas att dom sitter som ett smäck!
En vecka kvar nu till vårens första p&j. Bäbishoppning ala 60cm blir det. Målet - att hon sköter sig på bortaplan med andra hästar och att hon inte flippar på framridningen (mötesskygg)..

Kommentarer
Postat av: Johanna

Spännande, håller tummarna.

Jag har också en häst som inte fattat det där med att det på en liten yta ska vara flera hästar som springer runt i olika gångarter och åt olika håll, hon blir jättestressad :(

2015-04-12 @ 14:37:14
URL: http://walkyria.blogg.se
Postat av: Johanna

Det övre var från mig.

2015-04-12 @ 14:37:31
URL: http://bondmoranpaudden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0